Eenvoudig je huis bedienen

Remota heeft alles wat je nodig hebt om je leven efficiënter, gemakkelijker en slimmer te maken. Smart lampen, stekkers, sensoren, rookmelders of een slimme videodeurbel waarmee je op je smartphone kunt zien wie er aanbelt. Het enige wat je nodig hebt om te starten is een smartphone, Wi-Fi en de SmartLife app.

Bekijk het volledige assortiment
1 de 6

Gemak, Efficiëntie, Naadloze integraties

Ontdek de toekomst van wonen met Remota – waar innovatie en comfort hand in hand gaan.

U heeft een vraag?
Wij hebben het antwoord

Met Evano in gesprek voor de antwoorden

Wat is de levertijd?

Bestellingen geplaatst vóór 22:00 uur ’s avonds worden binnen 1 – 3 werkdagen geleverd. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt, ontvangt u een Track en Trace-code per e-mail. Met deze code kunt u de status van uw bestelling volgen en zien wanneer deze wordt afgeleverd.

Zijn de producten energiezuining ?

Al onze producten hebben een eigen energie-label. Wij raden aan om de beschrijvingen van de producten goed te bekijken om te bepalen of ze voldoen aan jouw energie-efficiëntievereisten.

Wat als mijn product niet werkt?

Ai dat is vervelend! Wanneer een product niet werkt bij levering hanteren wij een retourbeleid. Stuur een mail naar info@remota.nl en wij sturen jouw een retourformulier toe. Let op! Wanneer jouw product niet werkt moet je binnen twee weken na levering een melding maken.

Kan ik advies krijgen over welk product het beste bij mijn behoeften past?

Op dit moment bieden we nog geen adviesdiensten aan. Op korte termijn zijn wij telefonisch bereikbaar voor alle nodige adviezen en/of andere vragen.

Volg ons op instagram

@remota_benelux