Welkom bij REMOTA | Smart Home Supplier
Overschiestraat 63, 1062 XD Amsterdam

Energie & klimaat

Koele omgeving

Deze Nedis® SmartLife-airconditionings en -ventilatoren zijn uitermate geschikt om een ruimte thuis of in kleine kantoren snel af te koelen. En met energielabel A hoeft u zich geen zorgen te maken over het verbruik. De hoogte en kanteling van deze ventilator kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Bekijk ons assortiment Energie & klimaatWarm en gezellig
Deze slimme verwarmingen via Wi-Fi van Nedis® kunnen zelfstandig worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten. Je kunt de temperatuur aanpassen via de app of met een spraakopdracht aan je favoriete assistent (Google Home of Amazon Alexa).

Bekijk ons assortiment Energie & klimaat
Eenvoudige manieren om energie te besparen
We gebruiken elke dag elektriciteit en willen dat op een verantwoordelijke manier doen voor de toekomstige generaties. Zelfs bestaande apparatuur kan slimmer worden - en energiezuiniger als je wilt. Kom meer te weten over het gebruik of instelscènes voor meer plezier en gemak in je alledaagse leven: zorg dat je radio begint te spelen zodra je de kamer binnenkomt of zet op zondagmorgen vanuit je bed een kopje koffie.

Bekijk ons assortiment Energie & klimaat
Stuur ons een e-mail
Bezoek ons
Overschiestraat 63, 1062 XD Amsterdam