Welkom bij REMOTA | Smart Home Supplier
Overschiestraat 63, 1062 XD Amsterdam

Over ons

Slimme oplossingen voor gemak en comfort
Remota biedt alles wat er nodig is om het leven veiliger, leuker en slimmer te maken. Wij geloven dat nieuwe technologie het leven positief kan veranderen en een hoge bijdrage levert aan comfort en dagelijks gemak. Met onze innovatieve en mooi ontworpen slimme producten inspireren we mensen een veiligere en makkelijkere manier van leven te omarmen.
De kracht van Remota
Remota is dé distributeur van slimme producten met exclusieve contracten van diverse A-merken. We voeren ons eigen merk en kunnen indien wenselijk onder eigen label leveren. Onze kracht is dat we een grote mate van betrouwbaarheid hebben in levering en een constante prijs. Al onze producten zijn slim, energievriendelijk en gemakkelijk te bedienen met één app.


Producten die het verschil maken
Wij geloven in comfort en gemak en onderscheiden onze producten daarom ook in drie slimme categorieën;

  1. Beveiliging & veiligheid; Bescherm je huis tegen ongewenste bezoekers met o.a. onze slimme camera’s, videodeurbellen en verlichting. Met onze preventiesystemen als slimme rook- en watermelders zorg je direct voor een veilige woon- of werkomgeving.
  2. Gemak & fun; Voer je huisdieren als je niet thuis bent of stel tijdschema’s in om de planten op een bepaalde tijd water te geven. Of het nu gaat om een slimme waterkoker of een mooie led-strip die op afstand aangestuurd wordt, alles is mogelijk met één simpel te gebruiken app op je telefoon of tablet.
  3. Energie & klimaat Maak je bestaande apparatuur slimmer en energiezuiniger met onze slimme stopcontacten. Onze slimme en energie-efficiënte airconditioning, ventilatoren en verwarming zijn uitermate geschikt om een ruimte thuis of in kleine kantoren snel te verwarmen of af te koelen. En met een energielabel A hoeft je je geen zorgen te maken over het verbruik.

Onze klanten:
Op dit moment is Remota alleen nog distributeur en gericht op de B2B-markt en leveren onze producten aan de volgende branches en merken;
  1. Loyalty programma’s; Touch incentive, ING, AH, Etos, Essent
  2. Verzekeraars ; Heilbron, Centraal Beheer, Univé, ASR.
  3. Consumentenplatform: ANWB, Consumentenbond
  4. Vastgoed: NVM Makelaardij
  5. Bouwmarkten en tuincentra: Gamma, Hubo, Praxis
  6. Sportscholen en health centers: Basicfit, Spa zuiver, Optisport

Voor de verdere strategisch ontwikkelingen is het streven om met half jaar tot een jaar met het merk Remota ook de b2c in de markt te zetten.
Stuur ons een e-mail
Bezoek ons
Overschiestraat 63, 1062 XD Amsterdam