Welkom bij REMOTA | Smart Home Supplier
Overschiestraat 63, 1062 XD Amsterdam

Gemak & fun

Slimme verlichting
Regel de lichtkleur en helderheid van je SmartLife-lampen op afstand of automatisch. Stel voor elke gelegenheid de perfecte scène in - of het nu gaat om een filmavond of een romantisch diner. Vervang de traditionele lichtschakelaars in je huis. Via onze slimme wandschakelaars kun je je bestaande verlichting eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone of eigen stem. En natuurlijk kunnen deze schakelaars ook gewoon handmatig worden bediend.

Bekijk ons assortiment Gemak & fun
Slimme detectors en sensoren
SmartLife-sensoren kunnen dingen voor elkaar krijgen, zoals het automatisch inschakelen van lampen en apparaten wanneer je een kamer binnengaat.Maar ze kunnen ook een indringer detecteren of een alarm laten afgaan.
De waterdetector en rookdetector worden beide gevoed door batterijen voor maximale flexibiliteit bij de installatie en gaan meer dan 2 jaar mee zonder batterijen te vervangen, zelfs met maandelijkse alarmen.

Bekijk ons assortiment Gemak & fun


Flora en fauna
In ons dagelijks leven kunnen we de behaarde vrienden en de planten die onze aandacht nodig hebben niet vergeten. Met deze SmartLife-oplossingen kun je de flora en fauna rond je huis helpen. Voer je huisdieren als je niet thuis bent of stel tijdschema’s in om de planten op een bepaalde tijd water te geven.

Bekijk ons assortiment Gemak & fun


Persoonlijke verzorging
Omdat je gezondheid echter door veel meer bepaald wordt, meten deze slimme weegschalen ook vet-, BMI-, bot-, spier-,water- en eiwitniveaus. De app ondersteunt in totaal 8 accounts, waardoor deze schalen perfect zijn voor je hele gezin.

Bekijk ons assortiment Gemak & fun


Stuur ons een e-mail
Bezoek ons
Overschiestraat 63, 1062 XD Amsterdam